Entry-header image

Pomladno cvetenje in vina rosé: Vinogradniško posestvo Peterc vabi goste, da izkusijo čudovito ponudbo”

Z nežnim pomladnim vetričem, ki začne prinašati toplejše dni, se narava prebuja z živahnimi barvami in dišečimi cvetovi. Med najbolj očarljivimi pogledi so cvetoča drevesa, ki pokrajino obarvajo z barvami in zrak napolnijo s sladkim vonjem.

Ob praznovanju tega obdobja obnove Vinogradniško posestvo Peterc z veseljem naznanja odprtje svoje najnovejše trgovine, zatočišča za vinske navdušence in poznavalce lokalnih dobrot. Sredi slikovitih vinogradov trgovina Peterc ponuja vrsto izvrstnih izdelkov, od najboljših vin do obrtnega medu, marmelad in dišečih sirupov s sivko in cvetnimi listi vrtnic.

“Navdušeni smo, da lahko razkrijemo naš najnovejši podvig, ki predstavlja najboljše, kar ponuja naša regija,” pravi Milena Peterc, solastnica vinogradniškega posestva Peterc. “Naša trgovina je zakladnica gurmanskih dobrot in edinstvenih spominkov, kot nalašč za uživanje v okusih sezone ali iskanje idealnega darila za ljubljeno osebo.”

Obiskovalci trgovine Peterc lahko pričakujejo bogato izbiro vin, vključno z značilno sorto Rebula, ki je skrbno izdelana iz ročno izbranega grozdja. Poleg tega lahko gostje raziskujejo ponudbo lokalnih dobrot, od mamljivih marmelad do aromatičnih sirupov, ki ujamejo bistvo pomladi.

Poleg maloprodajne ponudbe vinogradniško posestvo Peterc goste vabi, da doživijo popoln oddih sredi spokojne lepote vinogradov in cvetočih sadnih dreves. Z nižjimi cenami, ki so zdaj na voljo za rezervacijo bivanja v marcu in aprilu, se lahko obiskovalci potopijo v spokojnost podeželja ter se prepustijo najboljšim vinom in kulinaričnim užitkom.

“Ljubitelje vina in popotnike vabimo, da pobegnejo na naše vinogradniško posestvo, kjer vsak trenutek obeta čutni užitek,” spodbuja Milena Peter. “Pridite na požirek naših rose vin, okusite okuse naše regije in se sprostite v idiličnem okolju vinogradniškega posestva Peterc.”

Ne glede na to, ali iščete romantično zatočišče ali kulinarično pustolovščino, vinogradniško posestvo Peterc ponuja nepozabno doživetje, ki slavi čarobnost pomladi. Načrtujte svoj obisk še danes in odkrijte bistvo razvajanja sredi razkošja narave.