Novice

CVETOČA BRDA

Pomlad počasi prihaja in njen dih se že čuti, tresljaji v zraku ji prinašajo čar in napolnijo nas z optimizmom.
Prvi popki se že prebujajo in kmalu bo ocean cvetočih sadnih dreves, kot so češnje, marelice, slive, jabolka, hruške in še mnoge druge cvetlice.


Si predstavljate, kako osupljiv je ta dogodek, kako neverjeten in krasen je?
Na Peterc Vineyard Estate vas z veseljem pričakujemo z različnimi aktivnostimi na prostem, ki vam bodo omogočile doživetje prebujanja narave.

Na voljo vam je tudi:

  • Opazovanje in fotografiranje divjih živali (srne, zajčki, divji prašiči, lisičke, morda gams)
  • Raziskovanje gozda: nabiranje divjega cvetja, zelišč in gob, iskanje divje hrane in užitnih rastlin
  • Lov


Prebrskajte po našem meniju s predlogi /poglejte AKTIVNOSTI in nam dovolite, da vam pomagamo organizirati dan.


V tem lepem letnem času poteka tudi Festival vina »Brda in Vino«, ki ga je škoda zamuditi. Preverite naš koledar dogodkov v letu 2022.

Dobrodošli, da zacvetite z nami, veselimo se Vašega obiska!

Zima 2022

Kakšno neverjetno leto je za nami. Od odprtja našega prvega Peterc Vineyard posestva do sprejema neverjetno čudovitih gostov in spoznavanja nepričakovano zanimivih ljudi do sodelovanja z  okusnimi lokalnimi dobavitelji, da ne pozabimo na naše izjemno predano osebje.

Bilo je nepozabno potovanje in uživali smo neskončno, kljub Covid epidemiji.

Želeli bi se zahvaliti prav vsakemu od vas, ki ste z nami pisali zgodbo in nas podpirali v teh čudovitih časih, kjer smo se naučili hvaležnosti in potrpljenja ter se zavezali obljubi, da se bomo nenehno izboljševali in nadgrajevali za Vas, bili v letu 2022 še boljši.

Zato za vas izboljšujemo in pripravljamo naslednje novosti leta 2022:

  • Sobe z kadjo
  • Povezane sobe
  • Wellness nova ponudba :Tople solne kopeli z zelišči

Komaj čakamo, da se zopet vidimo Februarja 2022!

Jesenski večeri

Na Posestvu Peterc v jesenskih večerih radi uživamo ob kartah in vinu! Pridružite se nam ob partiji kanaste, remija, taroka ali lokalne briškole ob prasketajočem ognju. Ali pa nas naučite igrati Vašo najljubšo igro ob kozarcu naše rebule!

Novo v avgustu!

Za naše goste smo pripravili nov menu osvežitev ob bazenu! Uživajte v prijetno ohlajenem vinu iz vinograda tik pod bazenom ali pa si privoščite koktejl Mimoza ali Bellini ob pogledu na beneško laguno na obzorju.

Poskusite tudi naš doma pripravljen ledeni čaj, vrtnični sok ali našo novo sivkino kreacijo – vse sestavine so lokalne in ekološko pridelane.

Poletne novičke!

PETERC TASTING TABLE

Takole gre: s seboj prinesete steklenico vina, ki Vam je pri srcu, ker je iz Vaših krajev, ker Vam je pač nadvse všeč ali pa ste preprosto radovedni kaj skriva in bi to radi delili še s kom. Začeli bomo z vrhunsko penečo rebulo iz naših vinogradov, potem pa skupaj odpremo Vašo steklenico in jo ob prigrizkih okušamo in predebatiramo. Kaj pravite? Komaj čakamo, da izmenjamo vinske zgodbe!

PIKNIK V VINOGRADU

Vroči poletni popoldnevi in zvezdni utrinki na nočnem nebu kar kličejo po romantičnem pikniku v dvoje v našem vinogradu. Na voljo le gostom posestva Peterc. Kontaktirajte nas za več informacij o Vašem pikniku in vinski spremljavi.

In to še ni vse! Pripravili smo tudi popolnoma nov nabor osvežitev ob bazenu za vroče avgustovske dni.

Pripravljamo vedno nova sezonska presenečenja, zato nas spremljajte na družbenih omrežjih @peterc_brda

Novo: darilni boni

Novo na Posestvu Peterc! Razveselite svoje najbližje, prijatelje ali poslovne partnerje z darilnim bonom za oddih na našem posestvu. Za še popolnejše darilo dodajte še kakšno izmed doživetij, ki jih ponujamo našim gostom (posvojitev trte, degustacija vin…). Za več informacij nas kontaktirajte na tej povezavi.

POZDRAV POMLADI IN PRVIM GOSTOM!

Vsi na Posestvu Peterc se zavzeto pripravljamo na naše prve goste in se nadvse veselimo postati Vaša nova zgodba doživljanja Brd.

Medtem ko pilimo še zadnje podrobnosti, da bo vaše bivanje z nami uživalo popolnost udobja, varnosti in dobrega počutja, bomo aprila 2021 pričeli sprejemati rezervacije po posebnih otvoritvenih “soft opening” cenah za prihode takoj po sprostitivi ukrepov v turizmu.

Seveda boste lahko brezplačno spremenili ali odpovedali potrjeno rezervacijo v primeru, da rezervirano bivanje zaradi ukrepov ne bo možno.

Družina Peterc z ekipo sodelavcev vas z veseljem pričakuje na Posestvu Peterc!

Naš cilj je, da postanete naši zvesti gostje, ki se k nam vračajo po najlepše spomine.

POSEBNA »SOFT OPENING« PONUDBA

Za tako težko pričakovano otvoritev Posestva Peterc v letu 2021 smo izbrali najlepši, najbolj cvetoč letni čas v Brdih in za omejen čas pripravili posebno spomladansko otvoritveno ponudbo.

Bodite med prvimi, ki bodo odkrivali slikovito lepoto cvetočih češnjevih gajev v Brdih in užijte Posestvo Peterc na način, kot si ga vsak ljubitelj vina in Brd želi in zasluži.

Nova spletna stran!

Z navdušejem Vam predstavljamo našo novo spletno stran! Oglejte si naše posebne ponudbe in naj vsak dan ponovno postane pustolovščina! Brda so destinacija, ki seže v srce. Slikovite vasice, hribčki in doline, osupljivi vinogradi in sončni zahodi, kulinarični presežki in seveda vrhunska vina. Posestvo Peterc vas pričakuje odprtih rok takoj, ko nam bo to spet dovoljeno.

Sprostite se in počasi za seboj pustite vse nevšečnosti leta 2020. Dovolite si biti novi vi z nami.

Srčno se veselimo vašega obiska!

Za sveže novice in posebne ponudbe nam sledite na Facebooku in Instagramu

Čisto je fensi!

Na posestvu Peterc spoštujemo in presegamo vse veljavne higienske in sanitarne ukrepe. Te nove standarde vidimo kot priložnost, da našim gostom ponudimo odličnost tudi na področju, ki je nedvomno izjemnega pomena za vsakogar, ki rad potuje: občutek varnosti, čistoče in ugodja. Pri nas ste na varnem in čistem, a brez popuščanja pri udobju in stilu.