Novice

Pomladno cvetenje in vina rosé: Vinogradniško posestvo Peterc vabi goste, da izkusijo čudovito ponudbo”

Z nežnim pomladnim vetričem, ki začne prinašati toplejše dni, se narava prebuja z živahnimi barvami in dišečimi cvetovi. Med najbolj očarljivimi pogledi so cvetoča drevesa, ki pokrajino obarvajo z barvami in zrak napolnijo s sladkim vonjem.

Ob praznovanju tega obdobja obnove Vinogradniško posestvo Peterc z veseljem naznanja odprtje svoje najnovejše trgovine, zatočišča za vinske navdušence in poznavalce lokalnih dobrot. Sredi slikovitih vinogradov trgovina Peterc ponuja vrsto izvrstnih izdelkov, od najboljših vin do obrtnega medu, marmelad in dišečih sirupov s sivko in cvetnimi listi vrtnic.

“Navdušeni smo, da lahko razkrijemo naš najnovejši podvig, ki predstavlja najboljše, kar ponuja naša regija,” pravi Milena Peterc, solastnica vinogradniškega posestva Peterc. “Naša trgovina je zakladnica gurmanskih dobrot in edinstvenih spominkov, kot nalašč za uživanje v okusih sezone ali iskanje idealnega darila za ljubljeno osebo.”

Obiskovalci trgovine Peterc lahko pričakujejo bogato izbiro vin, vključno z značilno sorto Rebula, ki je skrbno izdelana iz ročno izbranega grozdja. Poleg tega lahko gostje raziskujejo ponudbo lokalnih dobrot, od mamljivih marmelad do aromatičnih sirupov, ki ujamejo bistvo pomladi.

Poleg maloprodajne ponudbe vinogradniško posestvo Peterc goste vabi, da doživijo popoln oddih sredi spokojne lepote vinogradov in cvetočih sadnih dreves. Z nižjimi cenami, ki so zdaj na voljo za rezervacijo bivanja v marcu in aprilu, se lahko obiskovalci potopijo v spokojnost podeželja ter se prepustijo najboljšim vinom in kulinaričnim užitkom.

“Ljubitelje vina in popotnike vabimo, da pobegnejo na naše vinogradniško posestvo, kjer vsak trenutek obeta čutni užitek,” spodbuja Milena Peter. “Pridite na požirek naših rose vin, okusite okuse naše regije in se sprostite v idiličnem okolju vinogradniškega posestva Peterc.”

Ne glede na to, ali iščete romantično zatočišče ali kulinarično pustolovščino, vinogradniško posestvo Peterc ponuja nepozabno doživetje, ki slavi čarobnost pomladi. Načrtujte svoj obisk še danes in odkrijte bistvo razvajanja sredi razkošja narave.

Xmas shop

Danes je pravi čas, da že vnaprej načrtujete božično-novoletne nakupe in rezervirate bivanje na Peterc posestvu v mesecu decembru, pravljičnem času božičnih sejmov in kuhanega vina!

Ne glede na to, ali iščete:

*Nakup vina Peterc zase, prijatelje, sodelavce ali družino

*Nakup darilnih bonov kot elegantno darilo za posebne izbrance

*Rezervacijo prijetnega bivanja na  posestvu Peterc z  penino Peterc vključeno v ceni sobe in rezervacijo masaže zase in za vašo ljubljeno osebo pred božično-novoletnimi zabavami, stopite v stik z nami, pošljite nam e-pošto ali nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali ustvariti popolna darila in zablesteti.

Exclusive-Elegant-Personal- Peterc

Peterc Vineyard Estate v Conde Nast Johansen

Peterc Vineyard Estate je postal 1. slovenski ponudnik butičnih namestitev na seznamu Conde Nast Johansen fantastične ponudbe skrbno izbranih luksuznih hotelov, resortov s 5 zvezdicami in vrhunskih butičnih namestitev.

Od založnikov Vogue, Conde Nast Traveler in Glamour, GQ je Condé Nast Johansens vodilni vodnik za neodvisne popotnike in zdaj v svoji izbrani svetovni ponudbi najboljših, priporoča tudi Peterc Vineyard Estate v Sloveniji.

Vsaka nastanitev v njihovi neprimerljivi zbirki luksuznih hotelov in letovišč je posebej izbrana zaradi svoje predanosti najvišjim standardom udobja, edinstvene osebnosti, neprimerljive storitve, odličnih objektov in okolice. Vsaka od predstavljenih nepremičnin je odobrena za priporočilo po letnem pregledu skupine strokovnjakov.

Ne glede na to, ali iščete luksuzni hotel ali nočitev z zajtrkom, zdravilišče, podeželsko hišo, butično zatočišče, nudijo navdih in pomoč pri iskanju popolnega kraja za vsako priložnost.

Če nepremičnino priporoča Condé Nast, lahko verjamete, da boste imeli izjemno izkušnjo.

Kot prvi ponudnik butičnih namestitev v Sloveniji, ki je vključen v prestižno globalno zbirko Condé Nast Johansens, se Peterc Vineyard Estate veseli, da je prepoznan kot eno najbolj luksuznih butičnih skrivališč v Sloveniji.

Veseli bomo, če boste glasovali za nas!

Svoj glas lahko oddate na naši spletni strani, kjer najdete gumb za glasovanje.

Hvala, skupaj smo boljši.

Peterc Vineyard Estate prejel mednarodno nagrado Luxury B&B Magazine

Ta nagrada nam pomeni predvsem velikansko priznanje za ves vložen trud in še dodaten zagon, da z našo ekipo gostom v prihodnje  ponudimo vsakič boljšo, pristnejšo in predvsem iskreno izkušnjo. Rada imava naše goste in ni lepšega kot gost, ki pride kot neznanec in se poslovi kot prijatelj! To nama je v navdih in naju ter naše zaposlene vedno znova motivira, da v tem poslu ne vidimo le številk temveč iskreno veselje,« pravita Milena in Uroš Peterc.

NOVA SEZONA 2023

Sobe Peterc, Zajtrk Peterc in posestvo Peterc so oda razkošju sproščenega bivanja, kjer sta v ospredju kultura in umetnost bivanja, sproščanja, uživanja ob vinu in prepuščanja počasnemu prostemu času združeni v Eleganco!
Obožujemo naše posestvo Peterc in smo blagoslovljeni s čudovitimi gosti, ki se jim ZAHVALJUJEMO za čudovita prva leta ter se veselimo nove sezone 2023.


Z ljubeznijo,
Milena & Uroš Peterc

»JESENSKI FAVORITI«

Bližamo se najbolj vinskim mesecem oktobru in novembru.
To je absolutno najboljši čas za obisk vinske dežele! Zakaj?
Zaradi poznojesenskega razcveta, konca trgatve, manjše gneče, odličnih počitniških bivanj in degustacij vin, je briška dežela še boljša za obisk izven sezone.
In ne zamudite »Martinovanja v Brdih«, saj je največji praznik vina v Sloveniji, zato smo za oktober in november pripravili posebne cene.

Pohitite in rezervirajte svoj spektakularen jesenski oddih v Peterc Vineyard Esate.

»ZNAČKA ODLIČNOSTI za Peterc Vineyard Estate«

Peterc Vineyard Estate z veseljem deli odlično novico. WineTourism.com. nam je dodelil značko odličnosti! WineTourism.com je spletna platforma za rezervacije, ki pomaga vinarjem in vinogradniškim namestitvenim posestvom po vsem svetu, ponuditi različne oglede, namestitve in degustacije za ljubitelje vina po vsem svetu.

Na Peterc Vineyard Estate smo ponosni, da delimo enake vrednote kot WineTourism.com, ki so:

Vsak kozarec vina pričara avanturo!

Več informacij najdete na: Our Values | Winetourism.com

Dobrodošli na Peterc Vineyard Estate!