Entry-header image

Nastanitev

Individualno zasnovani in unikatni prostori, ki ustvarjajo imenitno a hkrati sproščeno vzdušje. Naše sobe so opremljene z okusom in željo po vašem udobju in sproščenem uživanju.

Deluxe soba z zasebno teraso

Elegantno pohištvo, izbrane starine in avtorska likovna dela. Naše sobe so opremljene z razkošno zakonsko posteljo in atraktivno zunanjo teraso ter vsem udobjem, ki ga pričakuje zahteven in izkušen popotnik: TV (ali po želji soba s knjigami!), brezplačen WiFi, brezplačna voda, ter izbor najboljših pravih čajev in lokalno nabranih zeliščnih čajev. Izberete lahko tudi možnost povezane sobe “connecting room”.

Kopalnica s prvovrstno italijansko keramiko in armaturami, luksuznimi mili FLORIS in snežno belimi brisačami iz najfinejšega frotirja.

V sobi sta vam na voljo brezplačna kava in čaj-za pripravo napitka uporabite grelec vode.

Podrobnosti

Superior soba z razgledom

Veličasten razgled onkraj vinogradov vse do morja, elegantno pohištvo, izbrane starine in avtorska likovna dela. Naše sobe so opremljene z razkošno zakonsko posteljo in vsem udobjem, ki ga pričakuje zahteven in izkušen popotnik: TV (ali po želji soba s knjigami!), brezplačen WiFi, brezplačna voda, ter izbor najboljših pravih čajev in lokalno nabranih zeliščnih čajev. Izberete lahko tudi možnost povezane sobe “connecting room”.

Kopalnica s prvovrstno italijansko keramiko in armaturami, luksuznimi mili FLORIS in snežno belimi brisačami iz najfinejšega frotirja. Možna je tudi izbira sobe s kadjo.

V sobi sta vam na voljo brezplačna kava in čaj-za pripravo napitka uporabite grelec vode.

Podrobnosti

Superior soba s kadjo

Elegantno pohištvo, razkošne tkanine in avtorska likovna dela. Naše sobe so opremljene z razkošno zakonsko posteljo in vsem udobjem, ki ga pričakuje zahteven in izkušen popotnik v sobi s knjigami in brezplačnim WiFi, brezplačno vodo ter izborom najboljših pravih čajev in lokalno nabranih zeliščnih čajev. Izberete lahko tudi možnost povezane sobe “connecting room”.

Kopalnica s kadjo, ki je primerna za sprostitev ene osebe in prvovrstno italijansko keramiko in armaturami, luksuznimi mili FLORIS in snežno belimi brisačami iz najfinejšega frotirja.

Kad v kopalnici je primerna za sprostitev ene osebe, na zahtevo so na voljo solne kopeli z sivko, vrtnicami ali rožmarinom.

V sobi sta vam na voljo brezplačna kava in čaj-za pripravo napitka uporabite grelec vode.

Podrobnosti