0

0

1

1

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

POSESTVO PETERC, UDOBJE NA NAJVIŠJI RAVNI

O nas

Posestvo Peterc, od koder se razgledi raztezajo nad več kot 200 let starim vinogradom, leži v vasi Kojsko vrh Goriških Brd, na stičišču Meditarana in Alp, Slovenije in Italije, staroavstrijskih in beneških vplivov. Regija ponuja najboljše vseh teh svetov, z neskončno paleto aktivnosti in zanimivosti, vrhunskih restavracij in domačih oštarij, priznanih in nagrajenih vinarjev, rekreativnih dejavnosti na prostem, kjer se lahko naužijete dih jemajoče lepote briške krajine ali raziskujete prepleteno zgodovino teh krajev. Sprejemamo goste od 16. leta starosti dalje.

Le dobro uro iz Ljubljane in v neposredni soseščini doline Soče, Krasa in Furlanije.

POTOPITE SE V UDOBJE

Nastanitve

Individualno zasnovani in unikatni prostori, ki ustvarjajo imenitno a sproščeno vzdušje. Naše sobe so prefinjeno opremljene z željo po vašem udobju in sproščenem uživanju.

Novice

  • Pomladno cvetenje in vina rosé: Vinogradniško posestvo Peterc vabi goste, da izkusijo čudovito ponudbo”
    Z nežnim pomladnim vetričem, ki začne prinašati toplejše dni, se narava prebuja z živahnimi barvami in dišečimi cvetovi. Med najbolj očarljivimi pogledi so cvetoča drevesa, ki pokrajino obarvajo z barvami in zrak napolnijo s […]
  • Xmas shop
    Danes je pravi čas, da že vnaprej načrtujete božično-novoletne nakupe in rezervirate bivanje na Peterc posestvu v mesecu decembru, pravljičnem času božičnih sejmov in kuhanega vina! Ne glede na to, ali iščete: *Nakup vina […]

Koledar dogodkov

No event found!

Ocene gostov

POSEBNA PONUDBA

Pisarna med vinogradi

Elegantna prostorna soba z razgledom čez vinograde vse do morja, osebni asistent z znanjem tujih jezikov, prigrizki in pijača na voljo ves dan, brezplačno pranje in likanje, odlična vina, sveže pripravljena sezonska hrana ter širok nabor dejavnosti v naravi, ki vam pomagajo ohranjati kondicijo.

Hrana & pijača

Na Peterc Vineyard Estate je zajtrk pomembno razkošje, ki je vključen v ceno vašega bivanja in ga strežemo vse do 12.00 ure. Izbirate lahko iz našega okusnega menija »A la carte« z brezplačnim kozarcem penečega vina. Goste razvajamo z našim ekskluzivnim izborom izdelkov »Best of Brda«, kjer so skrbno izbrani lokalni dobavitelji, vključno z dnevno svežo peko jutranjega peciva. Nebeški začetki dneva s sezonskim jedilnikom, ki vam ponuja  sveže, lokalne in »home made« dobrote.

Briški terroir, naša zemlja, naš teren, podnebje in tradicija tvorijo idealne pogoje ne le za najboljša vina, temveč tudi za odlično in svežo hrano

NOVO

Posvojite trto

Posvojite vinsko trto za leto dni in prejmite steklenico vina, ki ga resnično lahko predstavite kot svojega. Neposredno iz našega starodavnega sončnega vinograda v vaše roke. Venomer v sozvočju z naravo in letnimi časi, kot že zadnjih 200 let na taistem kosu naše zemlje.

Oglejte si našo fotogalerijo

Galerija slik