0

0

1

1

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

POSESTVO PETERC, UDOBJE NA NAJVIŠJI RAVNI

O nas

Posestvo Peterc, od koder se razgledi raztezajo nad več kot 200 let starim vinogradom, leži v vasi Kojsko vrh Goriških Brd, na stičišču Meditarana in Alp, Slovenije in Italije, staroavstrijskih in beneških vplivov. Regija ponuja najboljše vseh teh svetov, z neskončno paleto aktivnosti in zanimivosti, vrhunskih restavracij in domačih oštarij, priznanih in nagrajenih vinarjev, rekreativnih dejavnosti na prostem, kjer se lahko naužijete dih jemajoče lepote briške krajine ali raziskujete prepleteno zgodovino teh krajev. Sprejemamo goste od 16. leta starosti dalje.

Le dobro uro iz Ljubljane in v neposredni soseščini doline Soče, Krasa in Furlanije.

Novice

  • Jesenski večeri
    Na Posestvu Peterc v jesenskih večerih radi uživamo ob kartah in vinu! Pridružite se nam ob partiji kanaste, remija, taroka ali lokalne briškole ob prasketajočem ognju. Ali pa nas naučite igrati Vašo najljubšo igro […]
  • Novo v avgustu!
    Za naše goste smo pripravili nov menu osvežitev ob bazenu! Uživajte v prijetno ohlajenem vinu iz vinograda tik pod bazenom ali pa si privoščite koktejl Mimoza ali Bellini ob pogledu na beneško laguno na […]

Koledar dogodkov

No event found!

Ocene gostov

POSEBNA PONUDBA

Pisarna med vinogradi

Elegantna prostorna soba z razgledom čez vinograde vse do morja, osebni asistent z znanjem tujih jezikov, prigrizki in pijača na voljo ves dan, brezplačno pranje in likanje, odlična vina, sveže pripravljena sezonska hrana ter širok nabor dejavnosti v naravi, ki vam pomagajo ohranjati kondicijo.

POTOPITE SE V UDOBJE

Nastanitve

Individualno zasnovani in unikatni prostori, ki ustvarjajo imenitno a sproščeno vzdušje. Naše sobe so prefinjeno opremljene z željo po vašem udobju in sproščenem uživanju.

NOVO

Posvojite trto

Posvojite vinsko trto za leto dni in prejmite steklenico vina, ki ga resnično lahko predstavite kot svojega. Neposredno iz našega starodavnega sončnega vinograda v vaše roke. Venomer v sozvočju z naravo in letnimi časi, kot že zadnjih 200 let na taistem kosu naše zemlje.

Hrana & pijača

Briški terroir, naša zemlja, naš teren, podnebje in tradicija tvorijo idealne pogoje ne le za najboljša vina, temveč tudi za odlično in svežo hrano

Kar mi kot družina jemo vsak dan za kosilo in večerjo radi delimo z Vami, našimi gosti. Sezonsko sveža, čista in zdrava hrana, skrbno pripravljena za vas in za nas.

Našim gostom so na voljo ne le vrhunske nastanitve in odlični zajtrki, temveč tudi izviren nov koncept polpenziona. Namesto, da se za celoten čas bivanja zavežete h kosilu ali večerji tam kjer tudi bivate, lahko sedaj uživate v raznolikosti vsak dan drugačne gastronomske izkušnje brez nadležnega iskanja prave restavracije ali gostilne, ukvarjanja z rezervacijami ali iskanjem poti in prevozom tja in nazaj. Za vse to poskrbimo mi!

Oglejte si našo fotogalerijo

Galerija slik