Entry-header image

Peterc Vineyard Estate v Conde Nast Johansen

Peterc Vineyard Estate je postal 1. slovenski ponudnik butičnih namestitev na seznamu Conde Nast Johansen fantastične ponudbe skrbno izbranih luksuznih hotelov, resortov s 5 zvezdicami in vrhunskih butičnih namestitev.

Od založnikov Vogue, Conde Nast Traveler in Glamour, GQ je Condé Nast Johansens vodilni vodnik za neodvisne popotnike in zdaj v svoji izbrani svetovni ponudbi najboljših, priporoča tudi Peterc Vineyard Estate v Sloveniji.

Vsaka nastanitev v njihovi neprimerljivi zbirki luksuznih hotelov in letovišč je posebej izbrana zaradi svoje predanosti najvišjim standardom udobja, edinstvene osebnosti, neprimerljive storitve, odličnih objektov in okolice. Vsaka od predstavljenih nepremičnin je odobrena za priporočilo po letnem pregledu skupine strokovnjakov.

Ne glede na to, ali iščete luksuzni hotel ali nočitev z zajtrkom, zdravilišče, podeželsko hišo, butično zatočišče, nudijo navdih in pomoč pri iskanju popolnega kraja za vsako priložnost.

Če nepremičnino priporoča Condé Nast, lahko verjamete, da boste imeli izjemno izkušnjo.

Kot prvi ponudnik butičnih namestitev v Sloveniji, ki je vključen v prestižno globalno zbirko Condé Nast Johansens, se Peterc Vineyard Estate veseli, da je prepoznan kot eno najbolj luksuznih butičnih skrivališč v Sloveniji.

Veseli bomo, če boste glasovali za nas!

Svoj glas lahko oddate na naši spletni strani, kjer najdete gumb za glasovanje.

Hvala, skupaj smo boljši.