Entry-header image

Vaši dogodki

POROKE

Malokaj je bolj romantičnega od izpovedi poročnih zaobljub med vinogradi v osrčju Brd. Če si želite umika v zasebnost in poročnega dne brez stresa le za vaju dva ali izbrano skupino vaših najbližjih, potem recite “da” pri nas na posestvu Peterc.

Stopite v stik z nami in pričnite z načrtovanjem butičnega slavja!

CATERING

Na posestvu Peterc je na voljo tudi catering pod taktirko naše kreatorke hrane Gruše. Stopite v stik z nami in skupaj bomo ustvarili pogostitev po vaši meri.

ROJSTNI DNEVI & OBLETNICE

Praznujte pod zvezdnatim nebom na naši terasi nad vinogradom ali pa uživajte v nepozabnem druženju ob mizi na zasebni večerji. Naše slikovita prizorišče Vašega dogodka je kot nalašč za manjše zaključene družbe:

  • Intimna poročna slavja do 30 gostov
  • Obletnice in obnove zaobljub
  • Rojstni dnevi
  • Zasebne večerje
  • Korporativna srečanja v miru in zasebnosti
  • Družinska srečanja

SESTANKI, SEMINARJI, TISKOVNE KONFERENCE, DELAVNICE & DRUGI POSLOVNI DOGODKI

Skličite naslednje poslovno srečanje v zasebnem, mirnem in imenitnem objemu naših prostorov v Brdih. Na posestvu Peterc je na voljo vse, kar potrebujete za nemoteno produktivno srečanje. Naj se v popolni zasebnosti Brd odvije vaš naslednji pomemben dogodek! Pogovorite se z nami o vaših zahtevah in oplemenitite vaš poslovni dogodek z izbrano hrano, pijačo in zabavnimi vsebinami po končanem delu.

Naša kreatorka hrane in vinski concierge sta Vam z veseljem na uslugo!

POMEMBNO

Vsi dogodki so zasebnega/zaprtega tipa, do največ 30 oseb.

Pričnite s pripravami že danes!

Preverite koledar dogodkov